Ai grijă ce îți dorești…

Atitudinea ta îți determină altitudinea.

Este important să devenim conștienți de puterea gândurilor și a emoțiilor, deoarece întreaga noastră realitate este manifestarea fizică a celor mai predominante gânduri și emoții.

Multe din gândurile tale nu s-au manifestat în realitate, deoarece ele se materializează în functie de intensitatea lor, cu cât este mai puternic un gând, cu atât apar mai repede rezultatele sale.

Stiu cât de mult îți dorești ca viața ta să fie mai prosperă, mai fericită. Gândurile tale te vor ajuta să atingi acest aspect.

Nu ai nevoie de nimic altceva. Doar de tine și de mintea ta. Urmate de credința puternică în acele idei.

Tot ceea ce s-a întâmplat în viața ta a fost rezultatul gândirii tale. Atitudinea ta, fie una pozitivă sau negativă, ți-a influențat într-o mare măsură viața. Nu destinul te-a facut să te lovești de ceva de care nu te așteptai, ci faptul că atitudinea ta nu a fost una proactivă.

Tu ești creatorul și tu alegi cum să îți „confecționezi” singura ta viața pe acest pământ.

Gândul este cel care modelează și creează miracole sau dezastre. Ceea ce trăim în prezent este rezultatul gândirii noastre anterioare, iar în viitor vom experimenta manifestarea fizică a gândurilor noastre actuale.

În concluzie, devenim ceea ce gândim. Cum ne sunt gândurile, asa ne este și viața.

Devino conștient de ceea ce gândești, de cuvintele pe care le folosești și de emoțiile în care alegi să stai timp îndelungat.

Devino conștient de gândurile și lucrurile fața de care ești afectat și mută-ți concetrarea pe gânduri și obiceiuri care să te susțină în crearea realității pe care îți dorești să o trăiești.

Este important să constientizezi că nu ceea ce îți dorești se transformă în realitate, ci doar acele lucruri pe care te concentrezi. Daca îți dorești să găsești persoana potrivită, concentrează-te pe acest gând și fii persistent.

Dorințele nu se realizează peste noapte. Ele sunt rezultatul gandurilor tale puternice față de ceea ce îți dorești să primești în viața ta.

Încă nu suntem conștienți de puterea pe care o deținem. Ne-am obișnuit ca toate momentele fericite să vină din exterior, când de fapt noi putem să le creăm doar cu ajutorul minții.

Spune-ți mereu că ești forța creatoare a vieții tale. Că tu crezi în ceea ce spui. Că totul se va materializa.

Unele accidente rutiere sunt rezultatul concentrării pe un anumit obiect. Frica și gândurile tale te pot ucide, la propriu.

Imaginează-ți că ești singur pe o stradă și conduci, iar pe lângă tine nu este vreun obstacol, vreo mașină sau poate un om, decât un simplu copac. Dacă tu ești concentrat, repetându-ți încontinuu „Nu voi intra în acel copac!”, ghici ce se va intampla- Vei intra în acel copac.

Gândurile noastre negative ne fac imuni în fața speranței, ne fac să credem că viața e macabră, că nu mai avem ce să mai facem. Unii oameni își spun că viața lor s-a terminat când își pierd locul de munca, când divortează, când au datorii prea multe.

Dar adevarul e că ne-am obișnuit să nu ne pese, și ne-am conformat societății. Societatea impune un anumit ciclu, iar daca noi ne abatem, viața noastră e pe sfârșite. Însă, de fapt, abia începe.

Când începem să fim diferiți, să gândim diferit, să reacționăm diferit, mai exact când începem să fim noi înșine, și nu ca oamenii „normali”.

Atitudinea ta față de evenimentele din viața ta, te va face să ajungi la succes sau să esuezi. Este acea diferență dintre alegerea de a rămâne trist, pentru că nu ți-a reusit ceva sau de a găsi o soluție. Pentru că pana la urma de asta este vorba, să găsim soluții la problemele ce se ivesc, nu să le adâncim.

Pe scurt, AI GRIJĂ CE ÎȚI DOREȘTI CĂ S-AR PUTEA SĂ ȘI PRIMEȘTI.

-Antonia

5 gânduri despre „Ai grijă ce îți dorești…

 1. Vintilescu Mirela Diana iulie 25, 2020 — 10:20

  Citesc cu plăcere și mândrie tot ce așterni pe hartie! Ești unica pentru mine!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Foarte bine punctata ideea de autosugestie. Este drept ca o gandire pozitiva constienta poate sa ne schimbe viitorul. Suntem rezultatul actiunilor noastre si ne putem autodepasi oricand, daca ne propunem si ne focusam suficient de mult.
  Antonia, te indemn sa continui sa-ti asterni gandurile, vei constata ca ti se clarifica multe idei, iar pe masura ce te vei maturiza iti vei putea observa evolutia.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc pentru susținere! Voi continuă să fac ceea ce îmi place!

   Apreciază

 3. Extrem de valoroase informațiile și cuvintele menționate. Blogul tău ar trebui sa ajunga la mult mai mulți oameni! Poate un canal de YouTube te-ar ajuta sa îți atingi acest obiectiv! Toate cele bune!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc frumos pentru susținere, Andreas! Canalul de youtube chiar este un obiectiv pentru mine! Lunile următoare va apărea! See you there! 🥰

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close