Spune-mi ce vreau să aud…

De multe ori ne gandim la ce ar fi dacă…

Ce ar fi dacă am fi mai fericiti, ce ar fi dacă am putea să plecăm oriunde în lumea asta, ce ar fi dacă… Al naibii „dacă”! Adevărul este că nu facem nimic pentru a ne împlini dorintele ce ard în fiecare dintre noi.

Avem blocaje și ne temem… Ne temem de eșec, de pierdere, de regret. Adevarul e crud, la fel și realitatea noastra. Atât timp cât noi ne creăm o realitate efemeră, avem de suferit pe termen lung.

Ce vrei de la viață?

Eu stiu ce vreau! Vreau să fiu om. Să nu mă schimb, să stiu ce îmi doresc, să prețuiesc momentele pe care viața ni le oferă, să ajut oamenii și să imprim un zâmbet pe chipul cuiva. Dincolo de nemulțumiri, mofturi, de lucrurile superficiale, știu un lucru sigur, uneori suntem atât de obsedati de mai mult, încât uitam cât de norocosi suntem.

Cei mai mulţi dintre noi trăiesc într-­un ritm atât de frenetic, încât adevărata nemişcare şi linişte este ceva străin şi inconfortabil. Cei mai mulţi oameni, auzindu-mă, vor spune că n­-au timp să stea să se holbeze la o floare. Tot ei îmi vor spune că n­-au timp să se bucure de râsul copiilor sau să se plimbe cu picioarele goale prin iarbă. Ia-ți un moment și inspiră, închide ochii și gandeste-te la un loc frumos. Imagineaza-te acolo!

Sunt o visătoare, visez cu ochii deschiși și încerc să stau treaza. Sunt  creatoarea a tot ce urmează. Îmi creez fiecare piesa din puzzle-ul ăsta numit ‘Viata’. Sunt atentă cum îmi aleg piesele pentru că sunt conștientă că-mi vor influența viata mai mult sau mai puțin. Totusi, sunt dispusă să greșesc. E ok să facem și asta, așa învățăm, așa evoluăm și așa ne dezvoltăm. 

Nu mă tem de viitor, sunt entuziasmată de tot ce are legătură cu acest termen vast. Inadvertența m-a facut să greșesc, să aleg lucruri care nu au fost întotdeauna corecte. Dar până la urmă, dacă nu existau rătăcirile, slăbiciunile, abaterile, nu eram omul de azi, nu eram noi, oamenii de azi. Eu sunt mândră de cine sunt acum, tu ești?

Fii cea mai bună versiune a ta și mereu luptă pentru acest premiu. Nu-ți irosi timpul pe lucruri care nu au sens, timpul tau e cea mai mare apreciere pe care i-o poți oferi cuiva.

Nu trebuie să demonstrezi nimanui cât de special esti, lasă actiunile să vorbeasca pentru tine. Avem timp limitat pe aceasta planeta, nu-l irosi. Dacă cineva nu-ți observă lumina, nu te teme. Oamenii buni sunt atrași de foc și lumina, iar ei vor apărea..

Tu ce vrei sa auzi?

‑ ANTONIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close