Călătoria

{Arhiva personala}

Urma cea mai mare călătorie din viața mea.

Mașina timpului era pregătită doar pentru mine.

„Vreau să mă teleportez într-o lume magică ” a fost dorinta mea, dar și
ultimele vorbe pe care le-am spus înainte să se întâmple ceva uimitor.

Mă aflam într-un timp orb, în care odata intrat nu mai puteai vedea lumea cu pretinsele ei responsabilitati, eram liberă . Fiecare pas îl indeplineam cu o mare curiozitate, dar cu teama ca ar putea ceva să meargă rău. Credeam ca sunt singură , credeam că este lumea mea, dar în departare era o lumina.

Am înaintat spre ea, cu teama de a cunoaste ceva ce nu este comun.
Acolo, erau trei drumuri pe care scria Autocunoasterea, Adevărul, Speranța .

Eram indecisă, îmi doream să le fi putut parcurge pe toate, dar nu era timp, trebuia să aleg unul singur. Cu inima bătând , am vrut să uit de ce îmi doream eu cel mai mult să cunosc, asa că am ales drumul spre adevar. Primul pas pe care trebuia sa îl fac era să uit de toate probleme și momentele din viața mea, dar îmi era greu, deoarece nu puteam să fiu eu fara acestea. Mi-am continuat drumul.

În fiecare zi, cu cateva cuie potrivite în talpa piciorului drept, încercam să ajung acolo, în deschizatura pe care eram nevoită să o pătrund pentru a vedea adevarul gol, fără nicio masca. Îmi era frică să continui, se auzeau plansete, dar și râsete.

Acum știam că realitatea nu este ceea ce pare.

Prima dată am văzut un barbat care cerea ajutor . Era trist. Am vrut să îl ajut, dar nu puteam, ceva mă ținea de mâini . Nu puteam să vorbesc sau să privesc de aproape, ce aveam voie să fac era doar să imi continui drumul si să accept ce se întâmplă .

Simțeam că sunt captiva în propriul corp.

În această călătorie îmi descoper spiritul de observatie și îmi potențez interesul fața de lumea exterioara și, în același timp anim viața interioara. În această lume dificilă, adevarul este spus direct, fără nicio minciuna. Vreau să apartin acestei lumi, vreau să ma simt generoasă și, îmi doresc să privesc cu alti ochi viata ce mă înconjoară, altfel as înțelege oamenii. Consider că optimismul creeaza o speranța pentru un om, asa cum a creat și pentru mine.

Dupa toate acestea, am văzut o familie care se afla într-o mașină pe marginea unei prăpastii. Acum știam că nu îi pot ajuta, puteam doar să privesc cu indurerare acea imagine înfricoșătoare. I-am vazut cum se țin de maini și își spun ultimele vorbe frumoase. Am înțeles din acea imagine că ei nu își mai vorbisera de multă vreme astfel. Aceasta întâmplare m-a facut sa realizez că cel mai important este să fii alaturi de persoanele dragi în fiecare moment al vietii.

Călătorind în aceasta lume magică , am întâlnit și am cunoscut oameni care alminteri nu i-as fi intalnit sau nu m-ar fi interesat niciodată. Stiu că orice om poate să își exprime o părere sau o dorința, iar noi trebuie doar să il ascultam și să incercam să îi dam o mana de ajutor dacă se poate. S-ar putea ca in jurul tau, să se grupeze tragedii sau farse, să se pregateasca lucruri mari, și pe lângă toate acestea tu să treci neobservat, cu simțurile îngropate, cu vederea insuficientă, cu fantezia opacă.

În aceste momente, dorința de autocunoastere era mult mai mare, dar și curiozitatea de a descoperi un univers ideal. Nu mă mai puteam întoarce, parcursesem un lung drum care m-a ajutat sa realizez ce este important cu adevarat in viata .
Poarta lumii, teleportarea erau doar niste cuvinte pe care mi le propusesem să le ating și de a-mi arata că lumea este altfel.
Această calatorie a fost o experiență si, acum stiu că trebuie să te bucuri de momentele frumoase ale vietii și să încerci să fii o persoana mai buna pe zi ce trece, cel putin asa voi face eu.

– ANTONIA DE ACUM 2 ANI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close