Ție de ce îți este dor?

E 11:21.

De 30 de minute stau si privesc poza de pe noptieră. Este o poză cu mine de cand eram mică și doar ce îmi spărsesem arcada, iar mama a ținut morțiș sa imortalizeze momentul. Sunt nostalgică pentru ca mi-e dor…

Imi e dor sa ma bucur din orice lucru marunt, de orice acadea pe care o primeam, de mingea de plastic pe care o cumpărăm de la magazinul din colț. Imi e dor sa fiu acel copil care se juca in fiecare zi cu prietenii in fața blocului, care râdea neîncetat la glumele cu „Bulă”.

Imi e dor de mine, de cum eram mica de tot si credeam ca tot ce vreau se întâmpla. Imi e dor de acea fată inocentă si fragilă care încă nu stia ce e viata, nu, nici acum nu știu, doar am o idee despre ea. Îmi e dor de momentele în care mama m-a învățat sa merg, pentru ca atunci cand am învățat, am mers si în locuri greșite.

Îmi e dor de sufletul meu pur, care încă nu fusese atins de vreun sentiment de pierdere, lovit sau chiar frânt, fie de un zâmbet sau de o ceartă cu prietena din clasa a 7-a, dar cu timpul am învățat sa-l ridic si să-l pun din nou și din nou în vitrină. Experiențele din viața noastră ne schimbă, ne maturizează și ne fac să acceptăm și să trecem mai departe.

Nu-mi aduc aminte de mine cum eram înainte să simt în suflet ceva rău, cum eram cand nu gândeam încă ceva rau despre cineva, nu-mi amintesc cum eram când nu eram înca atinsă de nemulțumiri.

Credeam că mamele noastre trebuie sa ne zică totul despre viața, de cum ar trebui sa lăsăm oamenii într-o stare mai buna decât atunci cand i-am găsit. Cred ca au uitat sau nici ele nu au fost învățate lecția asta?

Am visuri și planuri pe care sunt hotărâtă să le îndeplinesc chiar daca vor necesita mai mult timp.

Anul are 365 de zile, asta înseamnă 365 de aspirații pentru fiecare zi, 365 de fețe noi, de gândiri, de râsete…

„Copilăria este ca o boală de care scapi pe măsură ce crești”

Mă bucur ca acum sunt un copil mare și am toată viata nescrisă în fața mea, mă bucur pentru mine, îmi dau timp și am încredere.

Ce dacă am pierdut inocența, am ceva mult mai important în schimb – EXPERIENTA și PUTERE.

Cred ca cel mai important este să ai grijă de tine, pentru ca daca tu nu ai, nimeni nu va avea, nici mama, nici tata, nici vreun prieten.

Tu esti tot ce ai, iar când lumea va pleca, vei fi tot ce îți rămâne, asa ca prețuiește-te.

Charlie Chaplin: „Failure is unimportant. It takes courage to make a fool of yourself.”

– ANTONIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close