From me… To me

Cine sunt eu?

Hei. Mă numesc Antonia. Am 16 ani si adevărul e că nu am reușit să ma cunosc nici până acum. Incă mă caut si stiu ca va mai dura pana mă descopăr. Câteodată cred că prietenii mei mă cunosc mai bine decât o fac eu.
Recent, am luat hotărârea de a-mi face un blog pentru a-mi putea exprima toate gândurile aici.
M-am apucat de scris si am realizat ca e usor sa scrii despre lucruri frumoase si despre fericire, dar e al naibii de greu sa scrii despre momentele in care te uiti in oglinda si nu te recunosti, sau nu vrei sa o faci. E greu de scris despre luptele pe care le ai tu cu tine. E greu de scris despre cum vrei si nu ai. E greu cand stii ca adevărul doare, dar tot el este cel pe care il preferi. E si mai greu de simtit. Mereu am vrut sa fiu eu, si de multe ori chiar mi-a ieșit. Sa fii real înseamnă sa ai curajul sa te exprimi, sa fii doar tu, nimeni altcineva. Dar cum poti sa te plangi cand nici macar nu stii ce vrei?

Stiu ce vreau pentru restul lumii, dar cu mine cum rămâne?

Ador oamenii pozitivi, mereu cu zâmbetul pe buze. Daca tu nu faci parte din categoria asta, te rog, caută-mă pentru că mă pricep cel mai bine la „fabricat” zâmbete. Si asta nu o zic eu, ci oamenii din jurul meu. Asta asa, să nu credeți ca sunt vreo „modestă”. 😂

Cuvintele astea nu sunt pentru vreun baiat, nu sunt nici pentru mama, nici pentru tata, nici pentru egoul meu. Ele doar sunt. Pentru viata.

– ANTONIA

2 gânduri despre „From me… To me

  1. Asta e problema in ziua de azi nu vrem sau nu stim sa ne gasim/cunoastem si ne este greu sa o facem si ne mintim ca totul e bn si e nevoie de oameni ca tn sa rezolve aceste probleme in lumea in care traim pt ca cu acest ajutor acordat putem schimba multe si nu ne am mai ascude dupa masti si sa fim reali si sa ne simtim bn in pielea noastra. Keep going with the good stuff :)))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close